PHOTO-2019-02-23-11-22-48Proeftraining

Wanneer je 8 jaar of ouder bent,  kun je twee gratis proeftrainingen volgen.

Hiervoor moet je  je wel eerst aanmelden door het contactformulier in te vullen en hierbij aangeven waneer je komt trainen. Ook vragen we je het eerste deel van het inschrijfformulier in te vullen en deze ondertekend mee te nemen naar de proeftraining.

Wanneer proeftrainingen?

Jeugd 8-12 jaar: Op dit moment zit de jeugdgroep vol. Als je lid wilt worden, dan kom je op een wachtlijst terecht. Op zaterdag 11 januari 2020 is er weer een mogelijkheid voor een proeftraining. Meld je, met behulp van het formulier, hiervoor aan als je mee wilt trainen.

Jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen: bij de maandaggroep is er elke eerste maandag van de maand een proeftraining mogelijk. Bij de donderdag kun je wekelijks op donderdag een proeftraining volgen. Graag wel van tevoren aanmelden.

Kleding

In de winter is een lange tight en een thermoshirt aan te bevelen. Verder zijn trailrunningschoenen ideaal, maar zeker geen must, en gewone lange sokken. Enkelsokken worden afgeraden in verband met schuren van de touwen.  In de zomer is een lange dunne tight het kledingadvies.

Lid worden

Als je besluit lid te worden van de Survivalrun Vereniging Harderwijk, dan moet je eerst lid  worden van de Survivalrun Bond Nederland (SBN). De kosten hiervan bedragen €20,- per jaar. Hiervoor krijg je een aanvullende ongevallenverzekeringsdekking bij survivalruns onder auspiciën van de SBN en op survivalrun trainingsbanen van bij de SBN aangesloten trainingsverenigingen. Tevens ontvang je drie keer per jaar het bondsmagazine van SBN.

Hier kun je inschrijven bij de Survivalrun Bond Nederland