Proeftraining

Wanneer je 8 jaar of ouder bent,  kun je normaal gesproken twee gratis proeftrainingen volgen. Echter op dit moment zitten de groepen tot en met 11 jaar vol. Op korte termijn komt er geen extra groep bij. Dit betekent dat kinderen tot en met 11 jaar zich niet kunnen inschrijven (ook niet voor een wachtlijst) en ook geen proeftraining kunnen volgen. Op deze website geven we aan wanneer er weer ruimte beschikbaar is voor de jeugdigen tot en met 11 jaar.

Stappenplan

1. Vul het inschrijfformulier zover mogelijk in
  2. Wacht op onze bevestiging wanneer je kan komen trainen
  3. Sluit een (aspirant) lidmaatschap af bij de Survivalrun Bond Nederland
  4. Train lekker mee

Wanneer zijn er proeftrainingen?

Jeugd 12 t/m 15 jaar: In deze jeugdgroep op de zaterdagochtend zijn er nog enkele plekken vrij. Meld je aan m.b.v. het inschrijfformulier, dan krijg je vanzelf een reactie wanneer je de twee gratis proeftrainingen kunt komen volgen.

Volwassenen en jeugd vanaf 16 jaar: In verband met de grootte van de maandaggroep, is hier slechts zeer beperkt een proeftraining mogelijk. Bij de donderdaggroep is er wekelijks wel een proeftraining te volgen. Meld je eerst aan door het inschrijfformulier zo ver mogelijk in te vullen en te verzenden. De gewenste datum voor de proeftraining bij de opmerkingen invullen.

Nadat je een bevestiging van ons heb gehad dat je kan komen trainen, dien je een (aspirant) lidmaatschap bij de Survivalrun Bond Nederland af te sluiten. Dan ben je gelijk verzekerd tijdens de trainingen.

Kleding

In de winter is een lange tight en een thermoshirt aan te bevelen. Verder zijn trailrunningschoenen ideaal, maar zeker geen must, en gewone lange sokken. Enkelsokken worden afgeraden in verband met schuren van de touwen.  In de zomer is een lange dunne tight het kledingadvies.

Lid worden

Als je besluit lid te worden van de Survivalrun Vereniging Harderwijk, dan moet je eerst seizoenslid worden van de Survivalrun Bond Nederland (SBN). De kosten hiervan bedragen €20,- per jaar. Hiervoor krijg je een aanvullende ongevallenverzekeringsdekking bij survivalruns onder auspiciën van de SBN en op survivalruntrainingsbanen van bij de SBN aangesloten trainingsverenigingen. Tevens ontvang je drie keer per jaar het bondsmagazine van SBN. Het SBN lidmaatschapsnummer geef je door aan de ledenadministratie