Survivalrun Vereniging Harderwijk is een jonge, ambitieuze sportvereniging in Harderwijk waar survivalrun beoefend wordt.

Wij willen bijdragen aan een goed leefklimaat in Harderwijk door een sport aan te bieden die nog niet in Harderwijk en de wijde omgeving wordt gegeven.

Wij willen inwoners van Harderwijk en omstreken trainingen aanbieden die gevarieerd en uitdagend zijn. Leden verbeteren hierdoor hun kracht, conditie, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen.

Wij willen onze vereniging laagdrempelig houden zodat jong (vanaf 8 jaar) en oud man en vrouw, recreant of potentieel wedstrijdloper lid kan worden van de vereniging.

Wij willen een sterke en gezonde vereniging worden met verschillende trainingsgroepen voor diverse niveau’s en leeftijdsgroepen.

We willen een veilig sportklimaat bieden waar leden met plezier naar toe gaan.

Het bestuur van Survivalrun Vereniging Harderwijk,

Marian van Oosterhout, Gerben Naves en Gert-Jan van Laar.